10 Ocak 2011 Pazartesi

ÖRÜYOR ÖRÜYORUMM

Evet kabul ediyorum bu bi hastalık :) kızım uyuduktan sonra hemen elime alıyorum tığımı .Başlıyorum örmeye .Hafta sonuda bir bebek ördüm. Bu akşam biticek detaylar kaldı. Başlangıçta dikme işi en korktuğum ve hoşlanmadığım kısımdı. O kadar özenle örüyorum dikerken hata yapınca çok üzülüyordum. Sanki yavaş yavaş alışıyorum :) Dün gece bebeğin parçalarını birleştirirken başta hiç bir şeye benzemeyen parçalar dikim bitince çok güzel oldu.
Bu arada yün markalarının ve çeşitlerini öğrenmeye başladığımı farkettim :) Daha önceleri örgüyle pek aram yoktu. Ara ara atkı örerdim kendime .İp alacağım zaman anneme sorardım.Hangisi daha iyi olur die .Şimdi baya baya uzmanlaşmaya başladığımı farkettim. :)
Ben genelde her sezon bişeylere takarım. Sezon Kış oluyor tabii ...Geçen kışın modası keçeydi.. Geceleri hobi kutum çıkar uğraşır dururdum. Bi sürü taç yaptım .Ama kendime bi tane kalmadı .Arkadaşlarıma verdim hepsini. Bi ara resmi olanlarıda ekliyeyim bari .
Ondan önceki yıllarda polimer kil hamuru , uzunca bi süre boncuklar, sonrada pasta kurabiye işiyle uğraştım.
Amigurumi şu an için en uygun hobi. Hem kızım yaptığım oyuncaklarla oynuyor ..Hemde boncuk vs gibi çokkkk tehlikeli unsurlar yok..Bazen boncuk kutumdan bir şeyler almam gerekiyor eller hemen kutuya doğru uzanıveriyor ...
Bu sezonda AMİGURUMİ sezonu olsun bakalım ...